From the Desk of Superintendent Czaporowski

Dear WPS Community,

As you are likely aware, a Russian invasion of Ukraine began this week.  Westfield has many families from Russia and Ukraine in our community. Some of our families have relatives overseas and may be concerned about the well-being of family members.  We want our families to know that their children are safe and supported in our schools.  

As we return to school, we need to be mindful and sensitive to the needs of our children during this challenging time.  Our counselors and support staff are available for students and families should they need assistance.

Sincerely,

Stefan Czaporowski
Superintendent of Schools
Westfield Public Schools

Russian:
Уважаемые семьи WPS,

Как вы, вероятно, знаете, на этой неделе началось вторжение России в Украину. В Вестфилде много семей из России и Украины. У некоторых из этих семей есть родственники за границей, и они могут быть обеспокоены благополучием членов семьи. Мы хотим, чтобы эти семьи знали, что их дети в безопасности и всегда получают поддержку в наших школах.

Когда мы вернемся в школу, нам нужно быть внимательными и чуткими к потребностям наших детей в это непростое время. Наши консультанты и вспомогательный персонал доступны для учеников и их семей, если им нужна какая-то помощь.

Ukrainian:
Шановні сім'ї WPS,

Як ви, ймовірно, знаєте, цього тижня почалося вторгнення Росії в Україні. У Вестфілді в нашій громаді багатьох сімей з Росії та України. Деякі з наших сімей мають родичів за кордоном і можуть турбуватися про благополуччя членів сім'ї. Ми хочемо, щоб наші сім’ї знали, що їхні діти в безпеці та підтримуються в наших школах.  

Коли ми повертаємося до школи, ми повинні бути уважними та чуйними до потреб наших дітей у цей складний час. Наші консультанти та допоміжний персонал доступні для студентів і сімей, якщо їм знадобиться допомога.